Ronde van Zwitserland

2760 hoogtemeters moeten bedwongen worden op een lokaal parcours in en rond Kusnacht. Er staan de nodige hoogtemeters op het programma maar is het lastig genoeg om de sprinters te lozen.


Bike Racing News Race Scores Results Cyclingnews Com

Dat leggen de renners viermaal af.

. Ronde van Zwitserland 2022. De openingsrit duurt 1776 kilometer. Ronde van Zwitserland 2022.

Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. Ronde van Zwitserland 2022. The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY.

Op papier voer voor de. Parcours beklimmingen tijden en favorieten Etappe 1 zondag 12 juni 2022. De eerste rit zet meteen de toon.

Je kunt op deze manier de ronde namelijk ook gratis volgen. 8 hours agoDe Ronde van Zwitserland begint vandaag. 6 hours agoTerwijl de Dauphiné vandaag ten einde loopt begint een ander deel van het peloton aan de Ronde van Zwitserland.

We geven de punchers voor deze etappe het lichte voordeel van de twijfel aangezien het zo een WK-omloop zou kunnen zijn in Küsnacht. De renners overwinnen 4208 hoogtemeters en die zijn verdeeld over hele lappen vals plat en. De 85e editie van de Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni om de zondag erop de 19e te finishen.

Deelnemers Ronde van Zwitserland 2022. Met twee etappezeges was Mathieu van der Poel de ster van het eerste deel van de 8-daagse race. Volg de race live op Touretappenl.

Ronde van Zwitserland 2021. De rit bestaat uit een lus van 457 kilometer die vier keer moet worden afgelegd. Vrijdag 20 mei 2022 om 1800.

Op papier voer voor de. 10 hours agoDe Ronde van Zwitserland is een van de grootste voorbereidingskoersen op de Tour de France. 2760 hoogtemeters moeten bedwongen worden op een lokaal parcours in en rond Kusnacht.

Anderen proberen in Zwitserland hun Giro-vorm nog wat op te rekken. Het peloton rijdt tijdens de eerste etappe vier keer een lus rondom Küsnacht. De finish ligt ook onderaan de afdaling.

Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022. Live verslag etappe 1. Marc Hirschi kan dan wel eens kanshebber nummer één zijn.

Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen. Mapped on the segments of the same courses as the actual pro race the virtual community races are open and free for anyone from June 13th to 19th. Küsnacht - Küsnacht 178 km Rustig inkomen zit er absoluut niet in voor de renners.

Cor Vos Adam Yates Daniel Felipe Martínez Remco Evenepoel Mikel Landa en Aleksnadr Vlasov zijn een aantal van de grote namen op de startlijst van de Ronde van Zwitserland. In de eerste rit moesten er in en rondom Küsnacht meteen acht beklimmingen afgewerkt worden. Terwijl de Dauphiné vandaag ten einde loopt begint een ander deel van het peloton aan de Ronde van Zwitserland.

De eerste rit zet meteen de toon. 9 hours agoDe Ronde van Zwitserland gaat vandaag van start in Küsnacht een plaats op de oostoever van de Zürichsee. Met twee beklimmingen van 41km aan 46 procent en 28 kilometer aan 73 procent is het een echte rit voor de puncheurs.

2760 hoogtemeters moeten bedwongen worden op een lokaal parcours in en rond Kusnacht. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in ZwitserlandDe wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni. Met de Eichenberg 3 km aan 74 en de Challpass 63 km aan 63 in de laatste vijftig kilometer zijn de sprinters in ieder geval kansloos.

2760 hoogtemeters moeten bedwongen worden op een lokaal parcours in en rond Kusnacht. De eerste rit zet meteen de toon. Van 12-19 juni treffen diverse favorieten voor de Ronde van Frankrijk elkaar in de Zwitserse heuvels en.

Viermaal de Pfannenstiel 41 km a 46 procent en viermaal. De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en eindigt een week later met een individuele tijdrit in Vaduz. Op papier voer voor de.

1 day agoFavorieten etappe 1 Ronde van Zwitserland 2022. Parcours beklimmingen tijden en favorieten Etappe 1 zondag 12 juni 2022. Onder meer Remco Evenepoel Aleksandr Vlasov Daniel Felipe Martinez en Adam Yates.

Sinds 2005 was de Ronde van Zwitserland onderdeel van de UCI ProTourVanaf 2011 behoort hij tot de UCI World Tour. Volg het hier op. Küsnacht - Küsnacht 178 km Rustig inkomen zat er absoluut niet in voor de renners.

De Zwitser toonde zijn vorm in de GP Kanton Aargau van vrijdag die winnend werd afgesloten. Vanaf de top van de Challpass volgt een. Onder meer Remco Evenepoel Aleksandr Vlasov Daniel Felipe Martinez en Adam Yates.

De laatste top 21 kilometer à 83 ligt op 8 kilometer van de meet en de laatste 2 kilometer stijgt met 35. Nico Denz is de eerste aanvaller maar hij wordt snel teruggefloten. Viermaal de Pfannenstiel 41 km a 46 procent en viermaal de.

1 day agoEtappe 1. Mike Teunissen zet het peloton op 4 minuten in. In de eerste rit moeten er in en rondom Küsnacht meteen acht beklimmingen afgewerkt worden.

In de 6e etappe is het buffelen geblazen. Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer afleggen. Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN.

Voor veel renners is de achtdaagse etappekoers de laatste serieuze test voor de Tour de France die een kleine twee weken later begint. Vervolgens krijgen zeven man wel de ruimte. De 5e etappe van de Ronde van Zwitserland serveert in de tweede helft een spervuur een klimmetjes.

Dat wil zeggen zonder een tv-abonnement met de kanalen van Eurosport of te betalen voor één van de twee hierboven genoemde streams. Live de Ronde van Zwitserland 2022. 9 hours agoDe Ronde van Zwitserland is toe aan een zware editie.

Door zijn vele beklimmingen en haar tijdstip is de Ronde van Zwitserland een. De Zwitserse rittenkoers duurt vaak een dag of tien goed voor een halve grote ronde. Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van Zwitserland in het peloton een beetje als de vierde grote ronde van het seizoen.

6 hours agoDe Ronde van Zwitserland is toe aan een zware editie. Elke ronde rondom Küsnacht bevat twee. Op papier voer voor de.

2 days agoRonde van Zwitserland 2022. 8 hours agoDe Ronde van Zwitserland is toe aan een zware editie. Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer.

Ook de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland biedt kansen aan aanvallers punchers of de klassementsrenners. 1 hour agoTV en tijden etappe 2 Ronde van Zwitserland 2022. Vandaag trapt de Ronde van Zwitserland af op een heuvelcircuit.

De eerste rit zet meteen de toon. Alle etappes zijn live. Richard Carapaz won de 84e editie van de Ronde van Zwitserland terwijl Rigoberto Uran en Jakob Fuglsang als tweede en derde finishten.

1 hour agoRonde van Zwitserland 2022. 5 hours agoDe Ronde van Zwitserland is toe aan een zware editie. De Tour de Suisse startte op zondag 6 juni 2021 en finishte op zondag de 13e.


Tour De Suisse Rigoberto Uran Wins Stage 7 Time Trial Cyclingnews Lotto Soudal One Wave Donovan


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Descubre La Gran Ruta De Suiza Urlaub Schweiz Schweiz Tour Schweiz Reise


Tour De Suisse Cycling Art Print Michael Valenti Artist Cycling Art Print Cycling Posters Cycling Art


Tour De Suisse Stage 2 Cycling Pictures Sky Photos Photo


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Egan Bernal Tour De Suisse 2019 Photo Gettysport Castelli Cycling Cycling Pro Cycling


2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt


Tour De Suisse Lotto Soudal Cycle Logo Bike Poster


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Tour De Suisse 2011 Stage 2 The Peloton Descending The Picturesque Nufenenpass On Its Way To Crans Montana Cycling Touring Crans Montana Bike Route


Tour De Suisse 2019 Williesmurfy Lycra Men Road Cycling Cycling Photos


Tour De Suisse 2018 Black Jersey Cycling Jersey Body Fit Cycling Jerseys


2011 Tour De Suisse Photos Stage 03 Beautiful Roads Road Trip Fun Scenic Routes


2014 Tour De Suisse Route Racing Tours


Tour De Suisse 2014 Cycling Weekly Picture Pro Cycling

LihatTutupKomentar